Food

Begini Caranya Untuk Menghantar E-Kad Eksklusif Secret Recipe x Stive Untuk Meraikan Hari Ibu!

Hari Ibu lebih indah dengan Secret Recipe!

Hari Ibu sudah semakin hampir dan tentunya kita ingin melayani permaisuri hati kita dengan sesuatu yang istimewa! Ibu wajar diraikan sepanjang tahun, tetapi Hari Ibu adalah hari yang bermakna untuk kita hargai dan tunjuki kasih sayang kepada ibu dengan lebih lagi!

Hantar E-Kad Istimewa Secret Recipe X Stive Sempena Hari Ibu

Gambar: Secret Recipe Malaysia

Tahun ini, Secret Recipe bekerjasama dengan artis tempatan yang berbakat untuk membawakan anda templat dan stiker yang dicipta khas sesuai untuk menyatakan cinta dan penghargaan anda kepada sang ibu untuk hari istimewa ini!

Artis berbakat ini ialah:

 1. Daisy (bydaisydalia)
 2. Edina (edina.project)
 3. Khal (khal_khalidzart)
 4. Lisa (ggatorart)
 5. Nisa (knkco)
 6. Amanda (_pandoodle)
 7. Charmaine (leetlepencil1433)
 8. Hsin Wey (w.h_o_)
 9. Lai (bookoflai)
 10. Stephanie (burningfishartroom)

Ambil peluang ini untuk menghantar mesej yang kreatif dan bermakna pada e-kad anda yang tersedia di Secret Recipe x Stive sehingga 8 Mei!

Begini cara anda boleh memperibadikan e-kad anda untuk ibu!

Bukan itu sahaja! Cetuskan kreativiti anda dalam mereka bentuk e-kad istimewa Hari Ibu dan MENANG! Pertandingan e-kad Facebook Secret Recipe berlangsung sehingga 8 Mei. Seramai 10 pemenang dengan e-kad paling kreatif akan menerima baucar tunai RM100!

Gambar: Secret Recipe Malaysia (Facebook)

Inilah cara untuk menyertai:

 1. Reka e-kad Hari Ibu ini pada Secret Recipe x Stive
 2. Muat turun dan siarkan e-kad tersebut di ruangan komen di SINI

Jadi apa tunggu lagi? Jadikan hari Ibu dengan lebih istimewa lagi apabila anda memberikan e-kad ini! Dan sudah tentu, cara yang lebih baik untuk meraikan Hari Ibu di Secret Recipe dengan hidangan makan tengahari atau makan malam?

Layan Ibu Anda Dengan Jamuan Lazat di Secret Recipe pada Hari Ibu Ini

Manjakan ibu anda dan cuba rasai rasa terbaik hidangan dari Barat dan Asia! Jika ini kali pertama anda, kami sedia membantu anda! Inilah yang boleh anda pesan. 

Dapatkan Ayam Rangup Emas! Digoreng dengan sempurna, paha ayam rangup keemasan ini di atasnya dengan mayonis Jepun, memberikan rasa umami manis yang seimbang! Ia juga dilengkapi dengan kentang goreng dan salad.

Penggemar pedas pasti tidak mahu ketinggalan dengan Pasta Pedas Makanan Laut Medley! Pasta linguini ini penuh dengan jenis makanan laut seperti udang, kekapis dan kupang biru dalam sos Aglio yang enak, berkrim dan pedas di atasnya dengan pasli Inggeris dan hirisan lemon. Ianya likat, lazat dan penuh dengan rasa!

Seterusnya ialah Nasi Goreng Ayam Rangup. Sesuai dengan namanya, gigitan paha ayam berempah rangup ini yang digoreng dengan sempurna dan dihidangkan bersama nasi goreng wangi. Digandingkan dengan sambal belacan, pastinya menjadi hidangan lazat yang akan membuatkan anda mahu lagi dan lagi!

Selain itu, jangan lepaskan peluang untuk menikmati pelbagai pilihan minuman, seperti Floral Lychee Cooler yang menyegarkan, Iced Caramel Latte yang manis dan berkrim, atau cuba Cappucino klasik untuk akhiri juadah istimewa ini!

Hanya Kek Terbaik Untuk Para Ibu Pada Hari Ibu Ini

Jangan lupa untuk akhiri momen yang meriah ini dengan kek Secret Recipe kegemaran ibu! Pastikan anda menikmati kek kegemaran Malaysia, Chocolate Indulgence. Kek ini dilapisi dengan coklat putih dan gelap Belgium, sesuai untuk penggemar coklat. Disalut dengan coklat cair yang kaya, kek ini pasti mencairkan hati ibu anda pada suapan pertama!

Ada pelbagai jenis kek lain seperti kek Keju Marble klasik, kek Red Velvet berkrim dan banyak lagi!

Semestinya ibu kita berhak mendapat segala yang terbaik, mari kita raikan permaisuri kita pada hari yang menggembirakan ini! Cari kedai Secret Recipe terdekat anda di sini.

Dapatkan RM10 Diskaun Untuk Bunga Kering Secret Recipe X Flowerchimp Apabila Anda Membeli Sebiji Kek

Pada Hari Ibu ini, dengan membeli mana-mana sebiji kek Secret Recipe, anda juga akan mendapat diskaun RM10 untuk mana-mana bunga kering di 50 cawangan terpilih! Sebarang maklumat lanjut, tekan di sini.

Hari ibu benar-benar istimewa apabila kita dapat mengingati kepentingan ibu dalam hidup kita. Apatah lagi, kita juga dapat membuat ibu kita berasa istimewa! Jadi kepada semua ibu di luar sana, kami mengucapkan Selamat Hari Ibu, Mama!

Pautan: Website | Facebook | Instagram

Juga baca: 5 Jenis Hidangan Yang Anda Boleh Buat Dengan Lebihan Makanan Hari Raya

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close