Food

Raikan Ramadan Dengan Barangan Berbaloi Dari Bake With Yen, “Great Value, More Choices”!

Salam Ramadan, Foodies! Syawal dah semakin dekat dan kalau tengah mencari bahan-bahan untuk buat kuih raya dan hidangan berbuka, kami ada cadangan. Tempat ini sangat berbaloi dan sangat banyak pilihan. Ha, mesti semua dah boleh teka – jawapannya adalah Bake With Yen! Alang-alang, jom kami tunjukkan apa saja yang ada di sana untuk kesenangan semua.

Pelbagai Bahan Dengan Harga Berbaloi Di Bake With Yen!

Bake With Yen Taman Megah

Tak sah lah kalau tak kenal Bake With Yen kan? Dengan lebih daripada 3000 produk berharga berpatutan untuk dipilih di satu tempat saja – Bake With Yen semestinya kedai pembekal bahan pilihan ramai dengan 4000 Unit Penyimpanan Stok (SKU) di Malaysia sejak 1987!

Tambah pula, Aidilfitri akan datang tak lama. Nak buat kuih raya apa tu? Tapi apa pun, mestilah berlatih dulu baru perfect! Jom kita lihat antara barangan yang anda boleh dapatkan di Bake With Yen:

1. Mentega, Keju & Susu

Bake With Yen Ramadan

Ausicows butter, mentega dari New Zealand yang diperbuat daripada susu pasteur yang berkrim boleh didapati di Bake With Yen dengan harga terendah di pasaran!

Susu tulen Ultra Rawatan Haba dari New Zealand untuk semua menu berkrim. Sesuai untuk baking dan dipadankan dengan bijirin!

Keju berkombinasikan cheddar dan mozzarella dari Australia dan New Zealand.

2. Produk San Remo

Bake With Yen Ramadan

Pasta pun ada untuk hidangan berbuka!

3. Puree

Bake With Yen Ramadan

Kalau ada pasta mestilah ada bahan untuk membuat sosnya seperti puree dan banyak lagi! Cubalah EarthPure Organic Tomato Puree ni – diperbuat daripada tomato yang segar dipetik dari California.

4. Bijirin

Bake With Yen Ramadan

Ha, jangan main-main. Bijirin juga ada untuk anda buat kuih cereal atau makan pada waktu sahur.

5. Sapuan

Bake With Yen Ramadan

Bake With Yen Ramadan

Mahukan sapuan untuk Kuih Sandwic, ataupun untuk makan atas roti juga boleh.

6. Buah-Buahan

Bake With Yen Ramadan

Ada pelbagai kekacang dan buah-buahan juga seperti badam panggang, jagus dan banyak lagi dengan harga berpatutan.

Masa Untuk Masuk Dapur!

Memang tak habislah senarai barang di situ saja dari alatan memasak, tepung pracampuran, cokelat dan banyak lagi. Anda perlu berkunjung ke Bake With Yen barulah tahu betapa banyaknya barangan yang anda boleh beli. Serius seronok membeli-belah bulan puasa ini – barangan pun berkualiti, memang “Great Value, More Choices!” Klik disini untuk mula bershopping! Selamat menyambut bulan Ramadan, Foodies!

Pautan: Laman Web | Facebook | Instagram

Baca Juga: Resipi Berbuka 15 Minit, Cepat & Mudah Yang Anda Semua Perlukan Ramadan Ini!

Tonton Siri Dokumentasi Kami – Foodie Originals

Jom join Group Telegram BAHARU kami! Kami akan selalu kongsi tentang makanan lazat, promosi, giveaway dan penemuan menarik di Malaysia.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close