Lifestyle

Menang Honda Alpha & Hadiah Sehingga RM20K Dengan Peraduan Beli & Menang Produk Good Virtues Co. & Bad Lab!

Siapa di sini tak sabar nak berkunjung ke Bazaar Ramadan? Ayam Percik, Pulut Pangang, Roti John, Murtabak – semuanya ada di satu destinasi kegemaran kita! Tak kira dimana kita berada pada bulan Ramadan ni, amat penting untuk sentiasa menjaga kebersihan diri. Dari beribadah, berkunjung ke tempat ramai hinggalah ke imej diri – haruslah kita kelihatan kemas & bersih untuk tampil lebih konfident dengan orang sekeliling. Bagaimana mahu kita lakukannya? Mestilah dengan rangkaian penjagaan diri dari Good Virtues Co., untuk Gadis Manis & Bad Lab, untuk Lelaki Sejati! Bukan itu saja, anda juga boleh menang hadiah seperti Honda Alpha & banyak lagi bernilai sehingga RM20K! Nak tahu lagi?

Sertai Peraduan Ceria, Cantik dan Bergaya Menang Hadiah Menarik!

Ha, bila lagi nak menang HONDA Alpha bernilai RM7,499 dan banyak lagi hadiah menarik bernilai sehingga RM20K!? Sertai Peraduan Ceria, Cantik dan Bergaya dengan membuat pembelian produk Good Virtues Co. & Bad Lab bernilai RM20 ke atas dan ambil peluang anda untuk menang semua hadiah ini! Anda cuma perlu hantarkan gambar resit ke WhatsApp bernomborkan 016-700 9212. Senangkan?

Untuk tambahkan kecerian pada bulan Syawal yang akan menjelang tidak lama lagi, marilah kita berdandankan baju raya dan mengayakannya dengan produk-produk kesukaan ramai ini! Tak rugi pun, lagi berseri wajah diri dan feed Instagram kita!

Sambut Ramadan Yang Suci Dengan Good Virtue Co. & Bad Lab!

Rangkaian Penjagaan Diri Dari Good Virtues Co. Khas Untuk Gadis Manis:

Good Virtues Co Bad Lab

Siapa tak kenal dengan produk Good Virtues Co.? Memang terkenal dengan pengunjung kedai drugstore seperti Watsons & pasaraya terkemuka seperti Lotus’s, Econsave, Mydin & banyak lagi! Kesemua produk Good Virtues Co. mengandungi Minyak Organik Habbatus Sauda yang kaya dengan nutrien semula jadi, mineral dan antioksidan yang boleh membaiki, memulih dan meremajakan kulit.

Jadi, amat penting untuk kekal suci dengan membersihkan kotoran di badan pada bulan puasa ini menggunakan rangkaian shower cream Good Virtues Co. iaitu Anti Bacterial & Hydrating Shower Cream. Shower Cream ini mengandungi Chlorohexidine Digluconate yang boleh membunuh 99.99% kuman & bakteria supaya kulit kita sentiasa bersih sepanjang masa.

Lebih-lebih lagi, shower cream ini diformulakan dengan pelindungan penghidratan secara intensif untuk menambahkan kelembapan dan kelembutan kulit secara semula jadi sepanjang hari! Dan, ia bebas daripada SLES, ALES, Parabens, Triclosan, Sintetik
Pewarna!

Good Virtues Co Bad Lab

Bukan itu saja, ada banyak lagi rangkaian penjagaan diri dari Good Virtues Co. seperti shampoo, deodarant, minyak wangi, serum rambut khas untuk Gadis Manis tampil bersih & lebih konfiden.

Bad Lab – Rangkaian Penjagaan Diri Untuk Lelaki Sejati!

Kalau Good Virtues Co. untuk kaum wanita, kaum lelaki mestilah Bad Lab! Ha, tahu tak BAD LAB (Brave and Daring Laboratory), ialah sebuah jenama barangan penjagaan diri dari Malaysia yang juga terkenal di pasaran dunia. Ia direka khususnya untuk lelaki bukan konvensional yang berani dan tidak mudah menyerah kalah!

Good Virtues Co Bad Lab

Kesemua rangkaian penjagaan diri dari Bad Lab mempunyai ramuan khas untuk kulit lelaki. Antaranya adalah :

  • Fluidipure 86: Membasmi Bau Badan
  • Silver Citrate: Anti Bacterial & Jerawat
  • Dragon’s Blood: Melindungi & Meremajakan Kulit
  • Devil’s Claw: Anti Radang & Melegakan Kulit Kepala

Dengan cuaca yang panas di bulan Ramadan ini amat penting kita sebagai kaum lelaki untuk menjaga bau badan dengan rangkaian Bad Lab Caveman 3-in-1 Hair, Face & Body Cleaner.  Pencuci 3-dalam-1, untuk rambut, muka dan juga badan sekaligus! Memang mudah sangat lebih- lebih lagi kaum lelaki yang nak cepat siap tapi nak juga tampil kacak & bergaya!

Good Virtues Co Bad Lab

Bukan itu saja, Bad Lab juga ada set deodoran, skrub muka, pomade dan banyak lagi untuk anda kelihatan kacak bergaya dari hujung rambut hinggalah kehujung kaki!

Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak!

Good Virtues Co Bad Lab

Banyak yang boleh diraikan pada bulan yang berkah ini tak kira kaum dan agama. Salah satunya mestilah Bazaar Ramadan! Dan bagi kaum Muslim yang menjalani ibadah puasa dan solat, kita haruslah jaga kesihatan dan kebersihan diri. Semuanya boleh dicapai dengan produk Good Virtues Co. & Bad Lab. Jom tambahkan keserian diri, kebersihan badan dan jalani Ramadan yang suci dengan penuh keindahan tak kira usia dan jantina! Dapatkan sampel percuma di Bazaar Ramadan yag terpilih disini https://bit.ly/3mupI3N. Kesemua rangkaian produk Good Virtues Co. & Bad Lab boleh didapati di Watsons, Lotus, Econsave, Mydin & pasaraya terkemuka berdekatan anda!

Good Virtues Co.

Pautan: Laman Web | Facebook | Instagram

Bad Lab

Pautan: Laman Web | FacebookInstagram

Baca Juga: 10 Restoran Kegemaran Kami Dengan Delivery PERCUMA, Diskaun Ramadan & Banyak Lagi!

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close