News

Dapatkan 2 Ketul Ayam Goreng + 1 Minuman Ringan (saiz sederhana) Dari Texas Chicken Dengan Harga RM7.99 Sahaja Pada Merdeka Ini

Kita telah menghampiri penghujung bulan Ogos, ini bermakna Hari Kebangsaan sudah hampir tiba. Kepada semua peminat Texas Chicken, kami ada berita gembira! Restoran khidmat segera ini sedang mengadakan tawaran satu hari sahaja bersamaan dengan Hari Merdeka. Tandakan kalendar anda dan teruskan scroll ke bawah untuk tawaran yang pasti tidak boleh dilepaskan!

Dapatkan 2 ketul Ayam + 1 Minuman Ringan (saiz sederhana) Dari Texas Chicken Dengan Harga RM7.99 sahaja:

Gambar: @Halal Foodie

Betul apa yang anda dengar, Texas Chicken menawarkan 2 ketul ayam goreng + 1 minuman ringan bersaiz sederhana untuk tawaran satu hari sahaja dengan hanya RM7.99 Merdeka ini!

Gambar: @Halal Foodie

Begini caranya, untuk mendapatkan tawaran ini. Anda perlu mengunjungi restoran Texas Chicken yang terdekat, atau membeli baucar promo dari Shopee pada 31 Ogos 2021. Urus niaga ini hanya untuk satu hari sahaja, jadi cepat dapatkan baucar ini sebelum kehabisan.

Link: https://bit.ly/TCMYMerdeka (hanya boleh diakses pada 31 Ogos, melalui telefon bimbit)

Gambar: @Halal Foodie

Baucar promo dari Shopee boleh ditebus dari 2-15 September 2021 di mana-mana cawangan Texas Chicken di Malaysia (kecuali Genting Highlands & Gateway @ KLIA2) secara pembelian bawa pulang atau pandu lalu.

Gambar: @Halal Foodie

Kebanyakan daripada anda mungkin akan tertanya adakah anda boleh membeli lebih dari satu baucar. Jawapannya adalah ya! Setiap pengguna boleh membeli maksimum 4 baucar di Shopee, tapi jangan lupa tinggalkan untuk orang lain juga ya? Kalau anda mengunjungi cawangan Texas Chicken pada 31 Ogos 2021 pula, takde had untuk jumlah set yang boleh dibeli. Ingat tawaran ini hanya untuk ayam berperisa Original atau Spicier Spicy sahaja.

Gambar: @Halal Foodie

Foodies, promosi akan berlangsung hanya sehari sahaja, jadi jangan lupa tandakan tarikh ini dan dapatkan set berbaloi ini di cawangan restoran Texas Chicken terdekat, ataupun beli baucar Texas Chicken ini secepat mungkin di Shopee. Kuantiti sangat terhad, siapa yang cepat dia yang dapat!

Beli baucar di sini: https://bit.ly/TCMYMerdeka (hanya boleh diakses pada 31 Ogos, melalui telefon bimbit)

Link: Facebook | Website

Artikel Berkaitan:

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close